MATERIAAL

Clubkleding

Als je competitie of toernooien speelt word je geacht clubkleding te dragen. In ieder geval een shirt en een broekje of rokje, maar er zijn nog veel meer artikelen te koop met het verenigingslogo. Natuurlijk mag je dat ook dragen als je alleen traint! De kleding kun je bestellen via onderstaande link:

Intersport Theo Tol

Afbeelding invoegen

Rackets en brillen

Sportcentrum Match verkoopt rackets en squash brillen die geschikt zijn voor de jeugd.

Saxon racket                      Middel maat                       30,-

Dunlop racket                    Normale  maat                   60,-        (kan niet breken!)

Harrow bril                          Eenvoudig                           10,-

Oliverbril                             Comfortabeler                    25,-

Overleg even met je trainer welke maat voor jou geschikt is als je nog maar net begonnen bent.

Je kan de rackets aan de bar bij Sportclub Match kopen.